partners

Onze partners

Autobedrijf Loven Trucks

lovenlogoDe Loven Groep is al meer dan 90 jaar actief in transport en mobiliteit en is uitgegroeid tot een van de grootste en modernste totaalaanbieders in de truck- en trailermarkt van Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant met ca. 100 medewerkers. In die hoedanigheid is Loven een synoniem voor mobiliteit op zijn breedst. Van het kleinste onderdeel tot een 50 tons 8×4 DAF en alles wat er tussenin zit: bij Loven ‘hebben’ ze het. Naast verkoop en 24-uurs serviceverlening is de onderneming als full service provider eveneens actief in het leveren van een uitgebreid scala aan voertuiggerelateerde diensten.

Bij Loven Truck Heerlen en Helmond BV kunt u terecht voor:

Alle onderhoudswerkzaamheden aan uw bedrijfswagen, oplegger of kraan. Er staat altijd een team enthousiaste medewerkers voor u klaar.
Alle originele DAF onderdelen kunnen dankzij het uitstekende logistieke netwerk van DAF Nederland binnen 24 uur geleverd worden
Alle herstel werkzaamheden kunnen in onze eigen spuiterij / constructiewerkplaats uitgevoerd worden
Voor de financiering van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen, oplegger of kraan hebben wij voor iedereen een passende financiering. Indien gewenst compleet met verzekering en reparatie onderhoudscontract.


Groothandel Truck Onderdelen

gtologo

GTO levert onderdelen voor trekkende voertuigen van o.a. de volgende merken.

MAN
Mercedes-Benz
DAF
GINAF
Renault
Scania
Iveco
Volvo
Staat uw merk er niet bij? Neem contact met ons op!

Voor getrokken materieel is GTO dé specialist bij uitstek die een totaal pakket kan aanbieden. Daadwerkelijk alle gereedschappen en onderdelen die benodigd zijn voor het onderhoud, reparatie of het verbouwen van getrokken materieel. Denk hierbij aan assen, veerpakketten, luchtbalgen, schokdempers, remschoenen, remschijven, remtrommels, stuurstangen, spoorstangen, elektrodelen, koppelingen, luchtdelen, opbouwdelen, laadklepdelen, verlichting en accessoires. De merken SAF, BPW, Jost, Sachs, Valeo, Klein, Elbe, Wabco, Knorr, Hella en vele anderen zijn direct uit voorraad leverbaar.