Over ons

Over Used Daf Parts

Onze voorraad van gebruikte DAF onderdelen

Onze voorraad wordt continue geüpdate om aan de vraag van onze klanten te voldoen.
Alle onderdelen in het assortiment van UsedDafParts zijn na demontage grondig gereinigd en nagekeken op kwaliteit. Ook worden de onderdelen allemaal via oorspronkelijk chassisnummer genummerd en gelokaliseerd in een modern voorraadsysteem met daarin alle gebruikte DAF onderdelen. Hierdoor kunnen wij u direct vertellen of het onderdeel op voorraad is. Mocht u een onderdeel niet kunnen vinden, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst! Wilt u sommige onderdelen liever niet gebruikt kopen? UsedDafParts heeft beschikking over een compleet assortiment nieuwe onderdelen van alle truck- en trailermerken.

Revisie

UsedDafParts heeft een eigen revisie-afdeling met een ruilsysteem. Een complete voorraad van gereviseerde en gebruikte ZF versnellingsbakken en DAF differentieels zorgt ervoor dat u snel weer de weg op kan. Ook bestaat de mogelijkheid om uw eigen versnellingsbak of differentieel door onze vakkundige medewerkers te laten reviseren. Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan.

Garantie

– Op gereviseerde onderdelen geven wij 12 maanden garantie.
– Op gecontroleerde onderdelen geven wij omruilgarantie binnen 48 uur.
– Op een gebruikte motor geven wij 3 maanden garantie.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij UsedDafParts hoog in het vaandel. Door hergebruik en revisie ontstaat er een 2e leven voor onderdelen. Dit is een pluspunt voor het milieu, maar ook voor de transportsector omdat het toepassen van gebruikte onderdelen een kostenbesparing kan opleveren van meer dan 50%. Verder houdt UsedDafParts rekening met het milieu door het scheiden van afval en het gebruik van modern gereedschap in de werkplaats.